top of page

Voor Wie?

Particulieren

Geef een extra dimensie aan uw bijeenkomst, feest, party of (bouw)project! Geniet van uw samenzijn zonder u zorgen te maken over de veiligheidsmaatregelen en wettelijke verplichtingen in verband met het uitvoeren van drone vluchten. 

Vrije Beroepen

Landbouwers

Wil jij meer weten over de staat van je gewassen zoals droogtestress, ontluikende ziektes, oogstvoorspellingen, onkruidbestrijding enkel daar waar nodig, bemestingsplannen en dergelijke? Neem gerust contact op!

Landmeters

Gedaan met het gesleur van meetapparatuur bij moeilijk bereikbare plaatsen. Breng gebieden snel in kaart en maak er digitale modellen van. Deze modellen kunnen vervolgens gebruikt worden voor verdere simulaties en status rapporten.

Projectontwikkelaars - Bouw en Infrastructuur

  • Dankzij luchtbeelden kan gemakkelijker de status van een project opgevolgd worden. 

  • Documenteer bvb de renovatiewerken van een erfgoed en illustreer met foto's waar en wat er precies moet uitgevoerd worden.

  • Maak een AS IS situatie en een TO BE situatie van infrastructuur werken. Bereken met digitale modellen bvb. de volumes van het grondverzet.

Immobiliën kantoren

Overtuig uw klanten met de prachtige ligging van het gebouw. Laat in één oogopslag de structuur en samenhang van het gebouw zien.

U laat tevens zien dat u mee bent met de nieuwste ontwikkelingen in de bouw, wat u dan weer onderscheid van uw collega's.

Verzekeringsmakelaars

Maak in één klap een overzicht van het schadegeval. Luchtbeelden van stormschade aan gebouwen, daken; situatieschetsen van de omgeving, ... Alles wordt met dergelijke luchtbeelden direct duidelijk. 

Andere Vrije Beroepen

Heeft u een idee of nood, laat het zeker weten! Wij bekijken samen met u naar een gepaste oplossing!

Bedrijven

Maak fantastische beelden en video zowel buiten als binnen uw bedrijf. Plaats deze op uw website en u verkrijgt meer dynamiek. U laat tevens zien dat u mee bent met de nieuwste trends.

Hulpdiensten

Maak snel een situatieoverzicht vanuit de lucht! Controleer de omgevingsfactoren! Zo kunnen de manschappen nog sneller en, zeker niet te vergeten, veiliger hun werk doen! Vind de vermiste personen of objecten sneller terug!

Bedrijven
Vrije Beroepen
Particulieren
Hulpdiensten
Landbouwers
Landmeters
Projectontwikkelaars
Immobiliënkantoren
Verzekeringsmakelaars
Andere Profielen
bottom of page