Drone_Piloot_02_small.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Ludwig Prinsen en heb heel wat ervaring opgedaan in diverse sectoren zoals ICT, maakindustrie, metaalindustrie, kunststoffen, telecom, banken & verzekeringen.

Ik wil me hier kort voorstellen met enkele relevante ervaringen:

  • Ik heb de Belgische business unit van een Amerikaans softwarehuis opgericht voor de regio België – Frankrijk – Luxemburg. Ik was ook verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Franse verdelers.

  • Ik ben als business program manager actief geweest in Customer Relationship Management (CRM) zowel praktisch, procesmatig als IT-matig.
    Ter info CRM is de voorloper van het huidige Customer eXperience (CX) en de daarbijhorende Customer Journeys (CJ).

  • De laatste jaren heb ik als business developer en project manager advies gegeven over het opzetten van een “Nieuwe fabriek van de Toekomst - Digitalisering” in de KMO-industrie met de focus op de nieuwe digitale mogelijkheden.

  • Ik heb een concept rond “Digitale Economie” uitgewerkt met daarbijhorende platformwerking.

  • In 2019 heb ik mijn licentie Drone Piloot Klasse 1 behaald met als doel de opportuniteiten van deze nieuwe technologie  te verkennen. 

  • Begin 2021 heb ik mijn Europese Licenties "Open categorie" en "Specfic categorie" behaald. 

  • Als verdere specialisatie heb ik de opleiding "Drone data-Expert" rond Fotogrammetrie (RGB, Thermografie, Multi-Spectrometrie) en 3D Mapping met Drones afgerond ter ondersteuning van landmeters, landbouwers, bouwpromotoren en projectontwikkelaars.

  • Meer info over de behaalde licenties en opleidingen vind je in de hoofdmenu Waarom DroneDMA?

 

Mijn profiel in het kort:

Ik ben een netwerker en bruggenbouwer tussen business, technologie en mensen. Ik heb altijd in de frontlinie gestaan om nieuwe technologieën ingang te doen vinden. Innovatie en toekomstgericht denken zit in mijn DNA.

 

Ik ben er van overtuigd dat in de nabije toekomst innovatieve drone toepassingen zullen leiden tot nieuwe business in de sectoren Landbouw, Agricultuur, Bouw, Industrie, Chemie, Telecom, Energie, Security en Vrije Tijd.

Mijn passies: netwerking, innovatie door co-creatie, digitalisering en nieuwe technologieën.

Mijn vaardigheden in enkele keywords: klantgericht, resultaatgericht, pragmatisch, out-of-the-box, analytisch en helikopterview.

Meer info kan je vinden op LinkedIn 

LinkedIn_logo.jpg
Drone Piloot Ludwig Prinsen