top of page

Luchtbeelden van uw corona creatie en uw “kot” of leefomgeving

Speciale Corona Actie voor Particulieren:

  • U bent creatief bezig geweest met het thema “Blijf in uw kot” en “dank aan alle zorgverleners”? Uw creatie is gefilmd geworden, of net niet, door de drone van VTM Nieuws tijdens de eerste week van de shutdown. U had dit graag vereeuwigd gezien met diverse luchtfoto’s?

  • Of u wilt graag uw “kot” eens zien vanuit een ander (lucht)perspectief?

  • Of u wilt na de shutdown uw familie en vrienden eens laten meegenieten van uw mooie woonomgeving en uw creatie tijdens een feestje? Of …. ?

Laat de luchtbeelden en -video's voor zichzelf spreken. Met een foto vanuit de lucht krijgt u ongetwijfeld een beter overzicht. Sla uw familie en vrienden met verstomming en laat ze mee genieten van uw creatie, uw samenzijn of woonomgeving met deze nieuwe manier van reportage.

Wie heeft er niet van gedroomd om zo vrij als een vogel te vliegen

boven de aarde!

Vanwege corona hebben we een speciale actie opgezet. Er is een drone servicepakket ontwikkeld waarbij u alle drone beelden onbewerkt digitaal ontvangt, die genomen kunnen worden gedurende één vol uur op uw locatie.  En om iedereen dezelfde prijs te garanderen wordt er voor deze actie geen verplaatsingsvergoeding aangerekend, ongeacht waar u woont.
Wij vertrekken vanuit twee locaties: Lier (Antwerpen) en Halen (Limburg).

 

U huurt bovendien een gecertificeerde klasse 1 drone piloot in die u volledig ontzorgt van alle veiligheidsbeslommeringen en die de hoogste veiligheidsstandaarden respecteert volgens de Belgische luchtvaartwetgeving.  Zie ook Waarom DDMA?

Geïnteresseerd? Druk dan, nog steeds vrijblijvend, op de onderstaande knop en vul in het onderwerp "Corona Actie" in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

Heeft u een andere vraag, neem dan contact op via onderstaand formulier.

3.x. Case x

Case x

3.x. Case x

Case x

bottom of page